Lívanečky s jablkovou kaší a skořicí
Tvarohové řezy na plech
Hrníčkový recept na biskupský chlebíček
Jahodové taštičky pro celiaky
Bezlepkový makovec
Malinové muffiny z toastů
Brownies
Třené rohlíčky
Výborné a rychlé ořechové řezy
Tvarohové řezy na plech
Hrníčkový recept na biskupský chlebíček
Jahodové taštičky pro celiaky
Bezlepkový makovec
Malinové muffiny z toastů
Brownies
Třené rohlíčky
Výborné a rychlé ořechové řezy
Lívanečky s jablkovou kaší a skořicí

Lívanečky s jablkovou kaší a skořicí si můžete dopřát na snídani i jako sladkou tečku za dobrým obědem. Tradiční recept ocení všichni milovníci sladkého..
Ingredience na lívanečky s jablkovou kaší:
- 120 g hladké mouky
- ¼ l mléka
- 1 vejce
- 40 g moučkového cukru
- 120 g tuku
- ¼ prášku do pečiva
- ½ kg jablek
- 80 g másla
- 60 g perníku
- 80 g moučkového cukru do jablkové kaše
- citronová kůra,vanilkový cukr,skořice, sůl
Příprava lívanečků s jablečnou kaší:
Do mísy dejte mléko, prosátou mouku, vejce, cukr, sůl, citronovou kůru, vanilkový cukr a vše dobře promíchejte, aby nezůstaly hrudky. Těsto, do kterého jste těsně pře pečením přidali prášek do pečiva, nalévejte naběračkou do tukem vymazených lívanečníků a z obou stran pečte do růžova. Oloupaná, jadřinců zbavená a na drobné kousky pokrájená jablka dejte do kastrůlku, pokapejte vodou a rozvařte na kaši. Přidejte cukr, mletou skořici, máslo a strouhaný perník. Kaši promíchejte a nanášejte na teplé lívanečky. Před podáváním lívanečky pocukrujte.Autor: Terka
Lívanečky s jablkovou kaší a skořicí. Hledáte recept na lívanečky? Vyzkoušejte ty s jablkovo-skořicovou kaší. Příprava lívanečků je..
Nejlepší recept
301
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ