Hrušková bábovka
Bábovka z vaječného likéru
Bílková bábovka
Vrstvená bábovka s tvarohem
Tiramisu řezy
Nadýchaná piškotová bábovka
Pistáciové bábovky
Nejlepší banánová bábovka
Arašídová bábovka
Bábovka z vaječného likéru
Bílková bábovka
Vrstvená bábovka s tvarohem
Tiramisu řezy
Nadýchaná piškotová bábovka
Pistáciové bábovky
Nejlepší banánová bábovka
Arašídová bábovka
Hrušková bábovka

Hledáte nějakou sladkou rychlovku k sobotní kávičce? Zkuste hruškovou bábovku. Není vůbec suchá a její chuť vás překvapí.
Ingredience na hruškovou bábovku:
- 100 g másla
- 150 g moučkového cukru
- 2 vejce
- 200 g polohrubé mouky
- půl prášku do pečiva
- 1 lžička kakaa
- 3 středně velké hrušky
- 3 lžíce mléka
- 50 g hořké čokolády
- 50 g bílé čokolády
Příprava hruškové bábovky:
1. Změklé máslo s cukrem a žloutky utřeme do světlé pěny. Vmícháme najemno postrouhané oloupané hrušky, mléko a pak mouku smíchanou s práškem do pečiva, kakaem a kousky čokolády. Nakonec zlehka vmícháme sníh z bílků.
2. Těsto nalijeme do vymazané a hrubou moukou vysypané formy a pomalu upečeme.
Autor: Rota
Hrušková bábovka je ideálním dezertem k sobotnímu čaji nebo kávě. Zamiluje si ji celá vaše rodina i kterákoliv návštěva. Hrušková bábovka
Nejlepší recept
336
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ