Domácí suchary
Recept na linecké těsto
Vánoční koule
Griliášové řezy
Medové trubičky plněné krémem
Čokoládové lanýže
Zdravá čokoláda
Staročeské lívance
Tvarohové palačinky
Recept na linecké těsto
Vánoční koule
Griliášové řezy
Medové trubičky plněné krémem
Čokoládové lanýže
Zdravá čokoláda
Staročeské lívance
Tvarohové palačinky
Domácí suchary

Domácí suchary jsou jedním z mála dezertů, které můžete uchovat delší dobu. Samozřejmě jsou nejlepší čerstvě vytažené z trouby.
Ingredience na domácí suchary:
- 6 bílků
- 200 g krystalového cukru
- 200 g hladké mouky
- 100 g lískových oříšků
- 100 g mandlí
Příprava domácích sucharů:
1. Ušlehejte tuhý sníh, vmíchejte do něj hladkou mouku a postupně celé neloupané oříšky a mandle.
2. Dvě formy na srnčí hřbet vyložte papírem na pečení a dejte do nich těsto.
3. Upečte ho na 180° C dorůžova a nechte ho do druhého dne vychladnout
4. Druhý den nakrájejtee na tenké plátky, rozložte je na plech a znovu zapeče. Okraje musí mírně zrůžovět.
5. Ještě vlažné obalte v cukru a nezapomeňte je oklepat. Suchárů jsou dva velké plechy.
Autor: Kira
Domácí suchary. Domácí suchary jsou jedním z mála dezertů, které můžete uchovat delší dobu. Samozřejmě jsou nejlepší čerstvě vytažené z trouby.
Nejlepší recept
334
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ