Domácí suchary

28.01 2015|Dezerty

Domácí suchary jsou jedním z mála dezertů, které můžete uchovat delší dobu. Samozřejmě jsou nejlepší čerstvě vytažené z trouby.

Ingredience na domácí suchary:

  • 6 bílků
  • 200 g krystalového cukru
  • 200 g hladké mouky
  • 100 g lískových oříšků
  • 100 g mandlí

Příprava domácích sucharů:


1. Ušlehejte tuhý sníh, vmíchejte do něj hladkou mouku a postupně celé neloupané oříšky a mandle.

2. Dvě formy na srnčí hřbet vyložte papírem na pečení a dejte do nich těsto.

3. Upečte ho na 180° C dorůžova a nechte ho do druhého dne vychladnout

4. Druhý den nakrájejtee na tenké plátky, rozložte je na plech a znovu zapeče. Okraje musí mírně zrůžovět.

5. Ještě vlažné obalte v cukru a nezapomeňte je oklepat. Suchárů jsou dva velké plechy.

Autor: Kira

Domácí suchary. Domácí suchary jsou jedním z mála dezertů, které můžete uchovat delší dobu. Samozřejmě jsou nejlepší čerstvě vytažené z trouby.
Nejlepší recept

 332 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ