Bezlepkový štrůdl
Bezlepkový mandlový dort
Lahodný schwarzwaldský dort s višněmi
Bezlepková buchta s margotkou
Jednoduchý čokoládový dort
Višňový dort ve tvaru srdce
Meruňkový dort
Medové muffiny s ořechy
Nejlepší čokoládové muffiny
Bezlepkový mandlový dort
Lahodný schwarzwaldský dort s višněmi
Bezlepková buchta s margotkou
Jednoduchý čokoládový dort
Višňový dort ve tvaru srdce
Meruňkový dort
Medové muffiny s ořechy
Nejlepší čokoládové muffiny
Bezlepkový štrůdl

Bezlepkový štrůdl je skvělou volbou nejen pro ty, co drží bezlepkovou dietu. Vzhledem k tomu, že je krátce po sklizni jablek, bezlepkový štrůdl je skvělou volbou pro nedělní dezert.
Ingredience na bezlepkový štrůdl:
Těsto:
Náplň:
- 1 kelímek pomazánkového másla
- 2 kelímky bezlepkové směsi Jizerka
- 2 lžíce hustého bílého jogurtu
Náplň:
- 2 hrsti strouhaných ořechů
- 4-5 jablek
- skořicový cukr
- 1 vejce na potření
Příprava bezlepkového štrůdlu:
1. Z másla, mouky a jogurtu vypracujeme hladké těsto. Necháme chvíli odpočinout v ledničce.
2. Těsto rozdělíme na poloviny. Každou rozválíme na tenký obdélník. Středem posypeme strouhanými ořechy, poklademe na plátky nakrájenými jablky a posypeme cukrem se skořicí.
3. Zavineme, uložíme na plech s papírem na pečení a potřeme rozšlehaným vejcem.
4. Pečeme při 180°C 20-25 minut.
5. Vychladlý bezlepkový štrůdl nakrájíme a pocukrujeme.
Autor: Marie
Bezlepkový štrůdl. To je o důvod více, proč jej využít při přípravě nedělního dezertu. Dnes tu máme něco pro ty, co drží bezlepkovou dietu. Připravíme si bezlepkový štrůdl.
Nejlepší recept
352
Komentáře ( 1 )
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ
tom|21.11 2018 18:18
za mě teda nejhorší recept na těsto....
Odpovědět
4