Bábovka bez žloutků

11.01 2015|Dezerty
Bábovka bez žloutků

Receptů na bábovky najdete stovky. V některých je něco navíc a v některých zase pro změnu něco chybí. V té naší dnešní budou chybět žloutky.

Ingredience na bábovku bez žloutků:

  • 250 g polohrubé mouky
  • 200 g cukru
  • 1 vanilkový cukr
  • 0,5 prášku do pečiva
  • 3 bílky
  • 100 ml oleje
  • 100 ml vody
  • 3 lžíce kakaového prášku
  • špetka soli

Příprava bábovky bez žloutků:


1. Mouku smíchejtee s oběma cukry a práškem do pečiva. Přilijte olej a vodu. Promíchejtee a zlehka vmíchejte sníh z bílků a špetky soli.

2. Do vymazané a vysypané formy nalijte část těsta. Zbytek obarvěte kakaem a dolijte do formy.

3. Pomalu upečte, zkoušejte špejlí.

Autor: Kika

Bábovka bez žloutků. Receptů na bábovky najdete stovky. V některých je něco navíc a v některých zase pro změnu něco chybí. V té naší dnešní budou chybět žloutky.
Nejlepší recept

 330 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ