Babiččiny amolety s pudinkem
Cuketové lívanečky s vločkami
Jáhlová kaše na sladko
Tvarohové palačinky
Staročeské lívance
Tvarohové knedlíky s borůvkami
Tvarohové koblížky
Lívance s jablky
Jednoduchý recept na amolety
Cuketové lívanečky s vločkami
Jáhlová kaše na sladko
Tvarohové palačinky
Staročeské lívance
Tvarohové knedlíky s borůvkami
Tvarohové koblížky
Lívance s jablky
Jednoduchý recept na amolety
Babiččiny amolety s pudinkem
Babiččiny amolety většina z nás zná asi nejčastěji s marmeládou a ovocem. Dnes si ovšem připravíme variantu s pudinkem, která vůbec není k zahození.
Ingredience na babiččiny amolety s pudinkem:
- 2 hrnky mléka
- 1 hrnek hladké mouky
- 1 hrnek polohrubé mouky
- 2 vejce, špetka soli
- 2 lžíce cukru
- 50 ml rumu
Pudink:
- 600 ml mléka
- 3 lžíce rumu
- 1 vanilkový pudinkový prášek
- 2-3 lžíce cukru
Příprava babiččiných amolet s pudinkem:
1. V míse ruční metličkou rozmíchejte mléko s moukou, vejci, solí a cukrem. Nechte 10 minut odpočinout.
2. Pak předejte rum.
3. Na rozpáleném oleji smažte z obou stran amolety. Potřete je marmeládou a srolujte.
4. Z mléka, rumu, cukru a pudinkového prášku uvařte řidší pudink, kterým na talíři amolety přelijte.
Autor: Jada
Babiččiny amolety s pudinkem. Babiččiny amolety většina z nás zná asi nejčastěji s marmeládou a ovocem. Dnes si ovšem připravíme variantu s pudinkem, která vůbec není k zahození.
Nejlepší recept
315
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ