Babiččiny amolety s pudinkem

11.01 2014|Dezerty
Babiččiny amolety s pudinkem

Babiččiny amolety většina z nás zná asi nejčastěji s marmeládou a ovocem. Dnes si ovšem připravíme variantu s pudinkem, která vůbec není k zahození.

Ingredience na babiččiny amolety s pudinkem:

  • 2 hrnky mléka
  • 1 hrnek hladké mouky
  • 1 hrnek polohrubé mouky
  • 2 vejce, špetka soli
  • 2 lžíce cukru
  • 50 ml rumu

Pudink:
  • 600 ml mléka
  • 3 lžíce rumu
  • 1 vanilkový pudinkový prášek
  • 2-3 lžíce cukru

Příprava babiččiných amolet s pudinkem:


1. V míse ruční metličkou rozmíchejte mléko s moukou, vejci, solí a cukrem. Nechte 10 minut odpočinout.

2. Pak předejte rum.

3. Na rozpáleném oleji smažte z obou stran amolety. Potřete je marmeládou a srolujte.

4. Z mléka, rumu, cukru a pudinkového prášku uvařte řidší pudink, kterým na talíři amolety přelijte.

Autor: Jada

Babiččiny amolety s pudinkem. Babiččiny amolety většina z nás zná asi nejčastěji s marmeládou a ovocem. Dnes si ovšem připravíme variantu s pudinkem, která vůbec není k zahození.
Nejlepší recept

 315 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ