Indické bramborové sabdží
Medovo-ořechová rýže
Ztracené vejce
Pečená červená řepa
Tofu á la Stroganov
Cizrna s rajčaty
Bramborové lívance
Zeleninový špíz
Libanonský salát tabbouleh
Medovo-ořechová rýže
Ztracené vejce
Pečená červená řepa
Tofu á la Stroganov
Cizrna s rajčaty
Bramborové lívance
Zeleninový špíz
Libanonský salát tabbouleh
Indické bramborové sabdží
Indické bramborové sabdží je zeleninové jídlo, při kterém se obvykle používají brambory v kombinaci s další zeleninou a kořením. Voňavou pochoutku ocení hlavní vegetariáni.
Ingredience na indické bramborové sabdží:
- 2 varné sáčky rýže
- 3-4 středně velké brambory
- 250 g krabích tyčinek
- 200 g zakysané smetany
- 100 g taveného sýra
- 1 plechovka sterilované kukuřice
- sůl
- rozmarýn
- koriandr
- kari
- kmín
Příprava indického bramborového sabdží:
1. Rýži uvaříme podle návodu. Oloupané brambory pokrájíme na kostičky a v osolené vodě uvaříme společně se špetkou kmínu, špetkou koriandru, dvěma špetkami rozmarýnu, a půl lžičkou kari.
2. Do hrnce s uvařenými bramborami (vodu nesléváme, necháme v hrnci) rozdrobíme sýr, přidáme smetanu, lžičku kari, promícháme a 3-5 minut povaříme.
3. Přisypeme scezenou kukuřici, krabí tyčinky pokrájené na kousky, promícháme a necháme společně prohřát. Nakonec vmícháme uvařenou okapanou rýži.
Autor: Mia
Indické bramborové sabdží. Indické bramborové sabdží je zeleninové jídlo, při kterém se obvykle používají brambory v kombinaci s další zeleninou a kořením. Voňavou pochoutku ocení hlavní vegetariáni.
Nejlepší recept
348
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ