Cizrna s rajčaty
Indické bramborové sabdží
Medovo-ořechová rýže
Ztracené vejce
Pečená červená řepa
Bramborové lívance
Zeleninový špíz
Libanonský salát tabbouleh
Cuketa v sýrovém těstíčku
Indické bramborové sabdží
Medovo-ořechová rýže
Ztracené vejce
Pečená červená řepa
Bramborové lívance
Zeleninový špíz
Libanonský salát tabbouleh
Cuketa v sýrovém těstíčku
Cizrna s rajčaty

Cizrna s rajčaty je svěží bezmasé jídlo, na kterém si rozhodně pochutnáte. Navíc, cizrna je velmi zdravá a skvěle vás zasytí.
Ingredience na cizrnu s rajčaty:
- 400 g cizrny
- 1 cibule
- 500 g rajčat
- 5 stroužků česneku
- 200 ml zakysané smetany
- koriandr
- kurkuma
- mletý pepř
- 300 - 400 ml zeleninového vývaru (i z kostky)
- sůl
Příprava cizrny s rajčaty:
1. Cizrnu propláchneme, zalijeme studenou vodou a přes noc necháme nabobtnat. Druhý den uvaříme doměkka.
2. Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme a nakrájíme na kousky.
3. Na troše oleje zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme scezenou cizrnu, podle chuti koření, zalijeme vývarem, přidáme rajčata a společně chvíli necháme dusit.
4. Nakonec vmícháme smetanu smíchanou s prolisovaným česnekem a podle chuti dosolíme. Podáváme s chlebem.
Autor: Ivka
Cizrna s rajčaty je výborné vegetariánské jídlo, které si určitě oblíbí i příznivci masa. Cizrna je velmi zdravá a vydatná. Cizrna s rajčaty se
Nejlepší recept
351
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ