Bramborák na plechu
Zeleninový salát s bulgurem a červenou řepou
Jednoduchý šopský salát
Pikantní vajíčkový salát s majonézou
Čočkový salát
Jednoduchá bramborová pizza
Bramborové muffiny
Křehký žampionový quiche
Brokolicový koláč s nivou
Zeleninový salát s bulgurem a červenou řepou
Jednoduchý šopský salát
Pikantní vajíčkový salát s majonézou
Čočkový salát
Jednoduchá bramborová pizza
Bramborové muffiny
Křehký žampionový quiche
Brokolicový koláč s nivou
Bramborák na plechu

Bramboráky k české kuchyni prostě patří. Receptů na tuto křupavou pochoutku existuje celá řada. Ten dnešní je na bramborák na plech.
Ingredience na bramborák na plechu:
- 1 - 1,2 kg brambor
- 2 vejce
- 2 dl mléka
- hladká mouka
- sůl a pepř
- majoránka
- 5 - 6 stroužků česneku
- 250 g uzeniny
- 200 g tvrdého sýr
- tuk na vymazání plechu
Příprava bramboráku na plech:
1. Brambory nastrouháme. Zalijeme horkým mlékem, přidáme vejce a tolik mouky, aby vzniklo řídké těsto jako na klasické bramboráky. Osolíme, přidáme majoránku, pepř a prolisovaný česnek.
2. Bramborovou směs promícháme a nalijeme na dobře vymazaný plech. Posypeme na kostičky pokrájenou uzeninou a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Pečeme asi 45 minut. Před koncem pečení posypeme strouhaným sýrem.
3. Bramborák podáváme s čerstvou zeleninou.
Bramborák na plechu. Bramboráky k české kuchyni prostě patří. Receptů na tuto křupavou pochoutku existuje celá řada. Ten dnešní je na bramborák na plech.
Nejlepší recept
321
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ