Špagety aglio, olio e peperoncino
Penne se sýrovou omáčkou
Špagety s rajčatovým pestem
Těstoviny s cuketou a osmaženou cibulkou
Penne all arrabbiata
Zeleninová tarhoňa
Těstoviny se zelím
Pikantní chilli špagety
Zdravé dýňové lasagne
Penne se sýrovou omáčkou
Špagety s rajčatovým pestem
Těstoviny s cuketou a osmaženou cibulkou
Penne all arrabbiata
Zeleninová tarhoňa
Těstoviny se zelím
Pikantní chilli špagety
Zdravé dýňové lasagne
Špagety aglio, olio e peperoncino
Špagety aglio, olio e peperoncino znamenají v překladu špagety s česnekem, olejem a papričkami. Tento jednoduchý recept je v Itálii velmi oblíbený, proto neváhejte a určitě jej vyzkoušejte.
Ingredience na špageti aglio, olio e peperincino:
- 400 g špaget
- sůl
- 100 ml olivového oleje extra virgin
- 2 feferonky, 16 stroužků česneku
- hrst nasekané petrželové natě
Příprava špaget aglio, olio e peperoncino:
Špagety uvaříte v dobře osolené vodě a sceďte, hrnek vody ve které se vařily špagety, dejte bokem. Na studenou pánev nalijte olej, přihoďtee nadrobno nakrájený česnek a nasekanou feferonku. Zahřejte, promíchejte, krátce nechte přejít varem. Přidejte scezené špagety, odloženou vodu, petrželku a na zapnuté plotýnce důkladně promíchejte. Ozdobte petrželkou.Autor: Kim
Špagety aglio, olio e peperoncino znamenají v překladu špagety s česnekem, olejem a papričkami. Špagety aglio, olio e peperoncino jsou v Itálii
Nejlepší recept
347
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ