Rozmarýnové toasty se zeleninou
Rostbeef se zeleninovým salátem
Mozzarella s grilovanou zeleninou
Kachní paštika v krustě
Chřest s holandskou omáčkou
Bruschetta caprese
Rostbeef se zeleninovým salátem
Mozzarella s grilovanou zeleninou
Kachní paštika v krustě
Chřest s holandskou omáčkou
Bruschetta caprese
Rozmarýnové toasty se zeleninou

Rozmarýnové toasty se zeleninkou jsou skvělým tipem na sobotní snídani i lehký předkrem. Jednoduchý, ale chutný recept si zamilujete.
Rozmarýnové toasty ro 4 osoby:
Doba přípravy:35 minutIngredience na rozmarýnové toasty:
- 240 g žlutých a červených paprik
- 4 krajíce celozrného chleba
- 100 g cukety
- 30 g olivového oleje
- rozmarýn
- sůl
Postup přípravy rozmarýnových toastů
Zeleninu nakrájejte na proužky, rozložte na plech, pokapejte olejem a dejte péct na 25 minut při 170 stupních. Krajíce chleba rozkrojte na poloviny, položte na plech a společně se zeleninou pečte 10 minut. Dejte pozor, aby moc neztmavly. Teplé toasty potřete větvičkou rozmarýnu. Upečenou zeleninu i s olejem z pečení naaranžujte na topinky a podávejte ještě teplé.Autor: Jad
Rozmarýnové toasty se zeleninou. Rozmarýnové toasty se zeleninkou jsou skvělým tipem na sobotní snídani i lehký předkrem. Jednoduchý, ale chutný recept si zamilujete
Nejlepší recept
346
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ