Rostbeef se zeleninovým salátem

28.02 2015|Teplé předkrmy
Rostbeef se zeleninovým salátem

Slavný anglický rostbeef je chloubou každé kuchyně. Jeho příprava není zrovna jednoduchá, proto si jemný rostbeef se zeleninovým salátem připravíme z kupovanáho rostbeefu a budeme ho podávat jako předkrm.

Rostbeef pro 4 osoby:

Doba přípravy: 20 minut

Ingredience na rostbeef:

  • 2 středně velké brambory
  • 360 g anglického rostbífu nakrájeného na tenké plátky
  • 220 g fazolových lusků s odstraněnými špičkami
  • 30 g olivového oleje
  • 16 cherry rajčátek
  • bazalka
  • sůl
  • pepř

Postup při přípravě rostbeefu:

Smíchejte olej s několika nakrájenými lístky bazalky, nastrouhanou kůrou z půlky citronu, špetkou soli a pepře. Nechte odležet. Uvařte brambory ve slupce. Oloupejte a nakrájejte na kousky. Uvařte i fazolové lusky. Sceďte je, nechte zchladnout a nakrájejte je na kousky. Rozkrojte cherry rajčátka na půlky. Smíchejte rajčata s fazolovými lusky a bramborami a ochuťte zálivkou z oleje. Rostbeef podávejte doplněný připraveným salátem.

Autor: Jad


 

Rostbeef se zeleninovým salátem. Slavný anglický předkrm rostbeef je chloubou každé kuchyně. Jeho příprava není zrovna jednoduchá, proto si jemný rostbeef se zeleninovým salátem připravíme z kupovanáho rostbeefu.
Nejlepší recept

 301 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ