Rostbeef se zeleninovým salátem
Slaný závin s houbami, kozím sýrem a pažitkou
Rozmarýnové toasty se zeleninou
Mozzarella s grilovanou zeleninou
Kachní paštika v krustě
Chřest s holandskou omáčkou
Slaný závin s houbami, kozím sýrem a pažitkou
Rozmarýnové toasty se zeleninou
Mozzarella s grilovanou zeleninou
Kachní paštika v krustě
Chřest s holandskou omáčkou
Rostbeef se zeleninovým salátem

Slavný anglický rostbeef je chloubou každé kuchyně. Jeho příprava není zrovna jednoduchá, proto si jemný rostbeef se zeleninovým salátem připravíme z kupovanáho rostbeefu a budeme ho podávat jako předkrm.
Rostbeef pro 4 osoby:
Doba přípravy: 20 minutIngredience na rostbeef:
- 2 středně velké brambory
- 360 g anglického rostbífu nakrájeného na tenké plátky
- 220 g fazolových lusků s odstraněnými špičkami
- 30 g olivového oleje
- 16 cherry rajčátek
- bazalka
- sůl
- pepř
Postup při přípravě rostbeefu:
Smíchejte olej s několika nakrájenými lístky bazalky, nastrouhanou kůrou z půlky citronu, špetkou soli a pepře. Nechte odležet. Uvařte brambory ve slupce. Oloupejte a nakrájejte na kousky. Uvařte i fazolové lusky. Sceďte je, nechte zchladnout a nakrájejte je na kousky. Rozkrojte cherry rajčátka na půlky. Smíchejte rajčata s fazolovými lusky a bramborami a ochuťte zálivkou z oleje. Rostbeef podávejte doplněný připraveným salátem.Autor: Jad
Rostbeef se zeleninovým salátem. Slavný anglický předkrm rostbeef je chloubou každé kuchyně. Jeho příprava není zrovna jednoduchá, proto si jemný rostbeef se zeleninovým salátem připravíme z kupovanáho rostbeefu.
Nejlepší recept
342
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ