Slaný závin s houbami, kozím sýrem a pažitkou

13.02 2016|Teplé předkrmy
Slaný závin s houbami, kozím sýrem a pažitkou

Originální chuť závinu s houbami, kozím sýrem a zelenou cibulkou nenechá nikoho lhostejným. Tento úžasný pokrm se hodí jako předkrm i jako svačinka, kterou nepohrdne žádný host.

Ingredience na závin s houbami, kozím sýrem a pažitkou:


  • 500 g zelené cibule
  • 150 ml zeleninového vývaru
  • 175 g hub
  • 4 listové těsta
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 85 g kozího sýru
  • 1 lžička máku

Příprava závinu s houbami:


1. Předehřejte troubu na 200 stupňů.

2. Ve velké hluboké pánvi dejte vařit nasekanou zelenou cibuli a zeleninový vývar. Přikryjte a vařte na mírném ohni 5-8 minut.

3. Přidejte nakrájené houby, zakryjte a vařte další 3 minuty. Pak sundejte pokličku a vařte, dokud se neodpaří všechna tekutina. Poté přesuňte cibuli do velké mísy.

4. Listové těsto vyválejte a potřete trochou olivového oleje.

5. Nádivku rozložte podél okraje těsta, posypejte kozím sýrem a zabalte.

6. Položte na plech vytřený tukem, posypte mákem a pečte 25 minut.

Autor: Jad

Závin s houbami, kozím sýrem a pažitkou. Originální chuť závinu s houbami, kozím sýrem a zelenou cibulkou nenechá nikoho lhostejným. Tento úžasný pokrm se hodí jako předkrm i jako svačinka
Nejlepší recept

 313 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ