Slaný závin s houbami, kozím sýrem a pažitkou
Žampiony portobello plněné sýrem a bylinkami
Pizza s růžičkovou kapustou jako předkrm
Bruschetta s houbovou směsí
Sýrové taštičky z Balkánu
Rostbeef se zeleninovým salátem
Žampiony portobello plněné sýrem a bylinkami
Pizza s růžičkovou kapustou jako předkrm
Bruschetta s houbovou směsí
Sýrové taštičky z Balkánu
Rostbeef se zeleninovým salátem
Slaný závin s houbami, kozím sýrem a pažitkou

Originální chuť závinu s houbami, kozím sýrem a zelenou cibulkou nenechá nikoho lhostejným. Tento úžasný pokrm se hodí jako předkrm i jako svačinka, kterou nepohrdne žádný host.
Ingredience na závin s houbami, kozím sýrem a pažitkou:
- 500 g zelené cibule
- 150 ml zeleninového vývaru
- 175 g hub
- 4 listové těsta
- 1 lžíce olivového oleje
- 85 g kozího sýru
- 1 lžička máku
Příprava závinu s houbami:
1. Předehřejte troubu na 200 stupňů.
2. Ve velké hluboké pánvi dejte vařit nasekanou zelenou cibuli a zeleninový vývar. Přikryjte a vařte na mírném ohni 5-8 minut.
3. Přidejte nakrájené houby, zakryjte a vařte další 3 minuty. Pak sundejte pokličku a vařte, dokud se neodpaří všechna tekutina. Poté přesuňte cibuli do velké mísy.
4. Listové těsto vyválejte a potřete trochou olivového oleje.
5. Nádivku rozložte podél okraje těsta, posypejte kozím sýrem a zabalte.
6. Položte na plech vytřený tukem, posypte mákem a pečte 25 minut.
Autor: Jad
Závin s houbami, kozím sýrem a pažitkou. Originální chuť závinu s houbami, kozím sýrem a zelenou cibulkou nenechá nikoho lhostejným. Tento úžasný pokrm se hodí jako předkrm i jako svačinka
Nejlepší recept
313
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ