Žampiony portobello plněné sýrem a bylinkami

21.01 2016|Teplé předkrmy
Žampiony portobello plněné sýrem a bylinkami

Plněné žampiony portobello jsou jednoduchým a nezvyklým teplým předkrmem, na kterém si pochutnají všichni vaší hosté. Žampiony ozdobené sýrem a bylinkami působí opravdu svátečně.

Ingredience na plněné žampiony portobello:

  • 15 žampionů portobello
  • sůl dle chuti
  • pepř dle chuti
  • půl šálku strouhanky
  • 120 g parmazánu
  • 4 stroužky česneku
  • půl šálku nasekané zelené cibule
  • 2 snítky petržele
  • 1 lžíce tymiánu
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce rozmarýnu
  • 1 lžíce oregana

Příprava plněných žampionu portobello:


1. Předehřejte troubu na 200 stupňů.

2. Nastrouhejte sýr a česnek.

3. Cibuli a petržel nasekejte na jemno.

4. Omyjte houby a odstraňte střed. Měly by zůstat jen prázdné klobouky. Nožky hřibů nasekejte na jemno.

5. V hluboké míse smíchejte všechny suroviny kromě másla a olivového oleje.

6. Směsí naplňte houby.

7. Do pekáčku dejte pečící papír, do něj naskládejte houby a pečte 25 minut dozlatova.

Autor: Jad

Žampiony portobello plněné sýrem a bylinkami. Plněné žampiony portobello jsou jednoduchým a nezvyklým teplým předkrmem, na kterém si pochutnají všichni vaší hosté. Žampiony
Nejlepší recept

 349 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ