Žampiony portobello plněné sýrem a bylinkami
Pizza s růžičkovou kapustou jako předkrm
Bruschetta s houbovou směsí
Sýrové taštičky z Balkánu
Jarní závitky v rýžovém papíru
Slaný závin s houbami, kozím sýrem a pažitkou
Pizza s růžičkovou kapustou jako předkrm
Bruschetta s houbovou směsí
Sýrové taštičky z Balkánu
Jarní závitky v rýžovém papíru
Slaný závin s houbami, kozím sýrem a pažitkou
Žampiony portobello plněné sýrem a bylinkami
Plněné žampiony portobello jsou jednoduchým a nezvyklým teplým předkrmem, na kterém si pochutnají všichni vaší hosté. Žampiony ozdobené sýrem a bylinkami působí opravdu svátečně.
Ingredience na plněné žampiony portobello:
- 15 žampionů portobello
- sůl dle chuti
- pepř dle chuti
- půl šálku strouhanky
- 120 g parmazánu
- 4 stroužky česneku
- půl šálku nasekané zelené cibule
- 2 snítky petržele
- 1 lžíce tymiánu
- 2 lžíce másla
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce rozmarýnu
- 1 lžíce oregana
Příprava plněných žampionu portobello:
1. Předehřejte troubu na 200 stupňů.
2. Nastrouhejte sýr a česnek.
3. Cibuli a petržel nasekejte na jemno.
4. Omyjte houby a odstraňte střed. Měly by zůstat jen prázdné klobouky. Nožky hřibů nasekejte na jemno.
5. V hluboké míse smíchejte všechny suroviny kromě másla a olivového oleje.
6. Směsí naplňte houby.
7. Do pekáčku dejte pečící papír, do něj naskládejte houby a pečte 25 minut dozlatova.
Autor: Jad
Žampiony portobello plněné sýrem a bylinkami. Plněné žampiony portobello jsou jednoduchým a nezvyklým teplým předkrmem, na kterém si pochutnají všichni vaší hosté. Žampiony
Nejlepší recept
349
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ