Treska v bylinkové omáčce s batátovým pyré
Marinovaný losos dušený na pánvi se zeleninou
Rybí filé po ďábelsku
Losos s medovo-česnekovou glazurou – hotový za 20 minut!
Marinovaný losos dušený na pánvi se zeleninou
Rybí filé po ďábelsku
Losos s medovo-česnekovou glazurou – hotový za 20 minut!
Treska v bylinkové omáčce s batátovým pyré
Treska v bylinkové omáčce s batatovo-bramborovým pyré byl hokus pokus s nečekaně dobrým výsledkem. Často přemýšlím, jak připravit tresku, aby byla chuťové dobrá a dětem nesmrděla po rybině. Kombinace bylinek a rajského protlaku se nakonec ukázala jako to pravé ořechové. Bramborovo-batátové filé perfektně podtrhlo její chuť.
Ingredience:
Ryba:
- 4-6 kusů filé z tresky
- 2 lžíce rajského protlaku
- lžička sušeného kopru
- lžička provensálského koření
- lžička rozmarýnu
- máslo
- 4 větší brambory
- 4 batáty
- lžička soli
- 1-2 stroužky česneku
- máslo
- mléko
Příprava:
Filety z tresky osmahneme na másle. Přidáme všechno koření, tomatovou pastu, sůl, zalijeme vodou a dusíme, dokud se ryba neuvaří. Mezitím si v osolené vodě uvaříme batáty a brambory. Po uvaření je rozmačkáme nebo vyšleháme s máslem a mlékem. Na závěr přidáme 2 stroužky rozmačkaného česneku.
Autor: jad
Nevíte, jak připravit tresku? Tenhle dotaz si kladu poměrně snadno. Děti moc chuť tresky nemusí, tak je vždy potřeba, ji nějak zakamuflovat. No a v tomhle receptu se to povedlo více než dobře.
Nejlepší recept
301
Komentáře ( 1 )
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ
Ludmila|27.09 2021 21:56
Vyzkoušeno a je to opravdu moc dobré :- Chválím
Odpovědět
1