Treska v bylinkové omáčce s batátovým pyré
Marinovaný losos dušený na pánvi se zeleninou
Rybí filé po ďábelsku
Rybí filé po ďábelsku
Marinovaný losos dušený na pánvi se zeleninou
Rybí filé po ďábelsku
Rybí filé po ďábelsku
Treska v bylinkové omáčce s batátovým pyré

Treska v bylinkové omáčce s batatovo-bramborovým pyré byl hokus pokus s nečekaně dobrým výsledkem. Často přemýšlím, jak připravit tresku, aby byla chuťové dobrá a dětem nesmrděla po rybině. Kombinace bylinek a rajského protlaku se nakonec ukázala jako to pravé ořechové. Bramborovo-batátové filé perfektně podtrhlo její chuť.
Ingredience:
Ryba:
- 4-6 kusů filé z tresky
- 2 lžíce rajského protlaku
- lžička sušeného kopru
- lžička provensálského koření
- lžička rozmarýnu
- máslo
- 4 větší brambory
- 4 batáty
- lžička soli
- 1-2 stroužky česneku
- máslo
- mléko
Příprava:
Filety z tresky osmahneme na másle. Přidáme všechno koření, tomatovou pastu, sůl, zalijeme vodou a dusíme, dokud se ryba neuvaří. Mezitím si v osolené vodě uvaříme batáty a brambory. Po uvaření je rozmačkáme nebo vyšleháme s máslem a mlékem. Na závěr přidáme 2 stroužky rozmačkaného česneku.
Autor: jad
Nevíte, jak připravit tresku? Tenhle dotaz si kladu poměrně snadno. Děti moc chuť tresky nemusí, tak je vždy potřeba, ji nějak zakamuflovat. No a v tomhle receptu se to povedlo více než dobře.
Nejlepší recept
300
Komentáře ( 1 )
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ
Ludmila|27.09 2021 21:56
Vyzkoušeno a je to opravdu moc dobré :- Chválím
Odpovědět
0