Rybí filé po ďábelsku
Treska v bylinkové omáčce s batátovým pyré
Marinovaný losos dušený na pánvi se zeleninou
Treska v bylinkové omáčce s batátovým pyré
Treska v bylinkové omáčce s batátovým pyré
Marinovaný losos dušený na pánvi se zeleninou
Treska v bylinkové omáčce s batátovým pyré
Rybí filé po ďábelsku
Rybí filé po ďábelsku je perfektním tipem k obědu i k večeři. Jednoduchý recept na rybí filé vyniká lehce pikantní chutí. Perfektní je v kombinaci se šťouchanými brambory
Ingredience na rybí filé po ďábelsku:
- 600 g rybího filé
- 1 lžíce hořčice
- špetka mletého pepře
- 1 paprikový lusk
- 1 lžička oregana
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce jemné strouhanky
- 1 citron
- sůl
- zelená petrželka
- 1 citron
Příprava rybího filé po ďábelsku:
1. Paprikový lusk očistíme, odstraníme semeník a současně s petrželkou jemně nasekáme.
2. Přidáme hořčici, oregano, olej, pepř a směsí potřeme osolené porce ryby.
3. Vložíme je do pekáčku s trochou oleje, posypeme strouhankou a v troubě upečeme. Při podávání ozdobíme plátkem citronu, případně malými rajčátky.
Autor: Liv
Rybí filé po ďábelsku. Rybí filé po ďábelsku je perfektním tipem k obědu i k večeři. Jednoduchý recept na rybí filé vyniká lehce pikantní chutí. Perfektní je v kombinaci se šťouchanými brambory
Nejlepší recept
338
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ