Rybí filé po ďábelsku

15.01 2017|Ryby
Rybí filé po ďábelsku

Rybí filé po ďábelsku je perfektním tipem k obědu i k večeři. Jednoduchý recept na rybí filé vyniká lehce pikantní chutí. Perfektní je v kombinaci se šťouchanými brambory

Ingredience na rybí filé po ďábelsku:

  • 600 g rybího filé
  • 1 lžíce hořčice
  • špetka mletého pepře
  • 1 paprikový lusk
  • 1 lžička oregana
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce jemné strouhanky
  • 1 citron
  • sůl
  • zelená petrželka
  • 1 citron

Příprava rybího filé po ďábelsku:
1. Paprikový lusk očistíme, odstraníme semeník a současně s petrželkou jemně nasekáme.

2. Přidáme hořčici, oregano, olej, pepř a směsí potřeme osolené porce ryby.

3. Vložíme je do pekáčku s trochou oleje, posypeme strouhankou a v troubě upečeme. Při podávání ozdobíme plátkem citronu, případně malými rajčátky.

Autor: Liv

Rybí filé po ďábelsku. Rybí filé po ďábelsku je perfektním tipem k obědu i k večeři. Jednoduchý recept na rybí filé vyniká lehce pikantní chutí. Perfektní je v kombinaci se šťouchanými brambory
Nejlepší recept

 338 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ