Rybí filé po ďábelsku
Marinovaný losos dušený na pánvi se zeleninou
Marinovaný losos dušený na pánvi se zeleninou
Marinovaný losos dušený na pánvi se zeleninou
Marinovaný losos dušený na pánvi se zeleninou
Rybí filé po ďábelsku

Rybí filé po ďábelsku je perfektním tipem k obědu i k večeři. Jednoduchý recept na rybí filé vyniká lehce pikantní chutí. Perfektní je v kombinaci se šťouchanými brambory
Ingredience na rybí filé po ďábelsku:
- 600 g rybího filé
- 1 lžíce hořčice
- špetka mletého pepře
- 1 paprikový lusk
- 1 lžička oregana
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce jemné strouhanky
- 1 citron
- sůl
- zelená petrželka
- 1 citron
Příprava rybího filé po ďábelsku:
1. Paprikový lusk očistíme, odstraníme semeník a současně s petrželkou jemně nasekáme.
2. Přidáme hořčici, oregano, olej, pepř a směsí potřeme osolené porce ryby.
3. Vložíme je do pekáčku s trochou oleje, posypeme strouhankou a v troubě upečeme. Při podávání ozdobíme plátkem citronu, případně malými rajčátky.
Autor: Liv
Rybí filé po ďábelsku. Rybí filé po ďábelsku je perfektním tipem k obědu i k večeři. Jednoduchý recept na rybí filé vyniká lehce pikantní chutí. Perfektní je v kombinaci se šťouchanými brambory
Nejlepší recept
339
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ