Marinovaný losos dušený na pánvi se zeleninou
Rybí filé po ďábelsku
Treska v bylinkové omáčce s batátovým pyré
Rybí filé po ďábelsku
Treska v bylinkové omáčce s batátovým pyré
Marinovaný losos dušený na pánvi se zeleninou
Losos marinovaný v medu a sojové omáčce je opravdová mňamka. Dušený se zeleninou je krásně vláčný a hotový za chvilku.
Ingredience:
Pro 2 osoby
225 kcal na 100 g
225 kcal na 100 g
- 300 g lososa
- máslo
- 50 ml oleje
- 50 ml sojové omáčky
- 50 ml medu
- 3 stroužky česneku
- mražená zelenina dle výběru
Příprava:
1. Olej, med a sójovou omáčku smícháme v misce. Do směsi naložíme naporcovaného lososa. Marinujeme v lednici, ideálně přes noc.
2. Na rozpálené pánvi osmahneme na másle lososa. Nejdříve ze strany s kůží. Po chvilce převrátíme a osmahneme z druhé strany.
3. Přisypeme mraženou zeleninu dle výběru, podlijeme vodou a dusíme do změknutí.
Autor: Jad
Marinovaný losos v sójové omáčce a medu, dušený na zelenině je výborným a zdravým pokrmem vhodným k obědu i k večeři. Jednoduchý recept ocení i ti, co jsou na dietě.
Nejlepší recept
302
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ