Marinovaný losos dušený na pánvi se zeleninou

Rybí filé po ďábelsku


Rybí filé po ďábelsku

Marinovaný losos dušený na pánvi se zeleninou

15.01 2020|Ryby
Marinovaný losos dušený na pánvi se zeleninou

Losos marinovaný v medu a sojové omáčce je opravdová mňamka. Dušený se zeleninou je krásně vláčný a hotový za chvilku.

Ingredience:

Pro 2 osoby
225 kcal na 100 g
  • 300 g lososa
  • máslo
  • 50 ml oleje
  • 50 ml sojové omáčky
  • 50 ml medu
  • 3 stroužky česneku
  • mražená zelenina dle výběru

Příprava:
1. Olej, med a sójovou omáčku smícháme v misce. Do směsi naložíme naporcovaného lososa. Marinujeme v lednici, ideálně přes noc.

2. Na rozpálené pánvi osmahneme na másle lososa. Nejdříve ze strany s kůží. Po chvilce převrátíme a osmahneme z druhé strany.

3. Přisypeme mraženou zeleninu dle výběru, podlijeme vodou a dusíme do změknutí.






Autor: Jad

Marinovaný losos v sójové omáčce a medu, dušený na zelenině je výborným a zdravým pokrmem vhodným k obědu i k večeři. Jednoduchý recept ocení i ti, co jsou na dietě.
Nejlepší recept

 300 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ