Žemlové knedlíky
Recept na bramborové knedlíky
Dušený listový špenát
Salát ze syrové červené řepy
Domácí anglické rohlíky
Bramborovo houskové knedlíčky
Hrnkový houskový knedlík
Těsto na bramborové knedlíky
Pečená řepa s česnekem a cibulí
Recept na bramborové knedlíky
Dušený listový špenát
Salát ze syrové červené řepy
Domácí anglické rohlíky
Bramborovo houskové knedlíčky
Hrnkový houskový knedlík
Těsto na bramborové knedlíky
Pečená řepa s česnekem a cibulí
Žemlové knedlíky
Následující žemlové knedlíky připravujeme k masu. S masem je dokonce i pečeme. Díky tomu dostanou skvělou masovou chuť.
Ingredience na žemlové knedlíky:
- 6 rohlíků
- hrnek mléka
- 2 vejce
- sůl
- mletý pepř
- muškátový květ
- zelená petrželka
- 0,5 hrnku hrubé mouky
Příprava žemlových knedlíků:
1. Nakrájíme rohlíky na kostičky, zalijeme je mlékem, přidáme vejce, posekanou petrželku, osolíme, okořeníme a dobře promícháme. Přidáme tolik hrubé mouky, aby vzniklo měkké těsto.
2. Z těsta tvoříme mokrýma rukama knedlíky v požadované velikosti.
3. 30 minut před koncem pečení masa v troubě přidáme knedlíky k masu do pekáče a společně upečeme.
Autor: Katak
Žemlové knedlíky k pečenému masu. Následující žemlové knedlíky připravujeme k masu. S masem je dokonce i pečeme. Díky tomu dostanou skvělou masovou chuť.
Nejlepší recept
302
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ