Žemlové knedlíky

15.01 2015|Přílohy
Žemlové knedlíky

Následující žemlové knedlíky připravujeme k masu. S masem je dokonce i pečeme. Díky tomu dostanou skvělou masovou chuť.

Ingredience na žemlové knedlíky:

  • 6 rohlíků
  • hrnek mléka
  • 2 vejce
  • sůl
  • mletý pepř
  • muškátový květ
  • zelená petrželka
  • 0,5 hrnku hrubé mouky

Příprava žemlových knedlíků:


1. Nakrájíme rohlíky na kostičky, zalijeme je mlékem, přidáme vejce, posekanou petrželku, osolíme, okořeníme a dobře promícháme. Přidáme tolik hrubé mouky, aby vzniklo měkké těsto.

2. Z těsta tvoříme mokrýma rukama knedlíky v požadované velikosti.

3. 30 minut před koncem pečení masa v troubě přidáme knedlíky k masu do pekáče a společně upečeme.

Autor: Katak

Žemlové knedlíky k pečenému masu. Následující žemlové knedlíky připravujeme k masu. S masem je dokonce i pečeme. Díky tomu dostanou skvělou masovou chuť.
Nejlepší recept

 303 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ