Bramborová kaše s hráškem

25.07 2015|Přílohy

Jídlo jíme i očima, proto bychom si na jeho vzhledu měli dávat záležet. Máme pro vás tip na bramborovou kaši s hráškem a česnekem, která má krásně zelenou barvu. Je vynikající s uzeným masem, ale i s rybou

Ingredience na bramborovou kaši s hráškem:

  • 1 kg brambor
  • kousek másla
  • sůl
  • kmín
  • 250 - 300 ml mléka
  • hrnek sterilovaného hrášku
  • hrst petrželové natě
  • několik stroužků česneku

Příprava bramborové kaše s hráškem:


1. Brambory uvaříme v osolené vodě s trochou kmínu doměkka. Z uvařených brambor slijeme vodu, přidáme k nim kousek másla a rozmačkáme.

2. Přidáme rozmačkaný hrášek, zelenou nať, rozmačkaný česnek, vařící mléko a vidličkou nebo elektrickým šlehačem vyšleháme dohladka. Podle chuti můžeme dosolit či přidat česnek.

Autor: Katka

Bramborová kaše s hráškem. Jídlo jíme i očima, proto bychom si na jeho vzhledu měli dávat záležet. Máme pro vás tip na bramborovou kaši s hráškem a česnekem, která má krásně zelenou barvu.
Nejlepší recept

 321 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ