Mušle v česnekovém másle
Úžasný salát ze slávek a brambor
Krevety v těstíčku s chilli a koriandrem
Krevety se zeleninou
Grilované mušle sv. Jakuba s těstovinami
Grilované kalamary na grilu
Bouillabaisse v marockém stylu
Úžasný salát ze slávek a brambor
Krevety v těstíčku s chilli a koriandrem
Krevety se zeleninou
Grilované mušle sv. Jakuba s těstovinami
Grilované kalamary na grilu
Bouillabaisse v marockém stylu
Mušle v česnekovém másle
Mušle v česnekovém másle je jednoduchý pokrm, který může nahradit oběd, večeři nebo lehký předkrm. Mořské plody jsou velmi zdravé, proto určitě neváhejte a občas je zařaďte do svého jídelníčku.
Ingredience na mušle v česnekovém másle:
- 5 stroužků česneku
- 300-350 g očištěných mušlí
- pomerančová kůra z 1 pomeranče
- citronová tráva
- sůl dle chuti
- 200 ml olivového oleje
Příprava mušlí na česnekovém másle:
1. Česnek nasekáme na jemno a oloupeme citronovou trávu. Pánev rozpálíme na středním plameni, nalijeme na ni asi 150-200 ml olivového oleje a osmažíme v něm česnek a citronovou trávu. Snížíme teplotu na nízkou a vaříme asi 15-18minut.
2. Pak přidáme šťávu z jednoho pomeranče a vaříme další 3 minuty.
3. Přidáme mušle a sůl. Teplotu zvýšíme na střední a vaříme další 3-5 minut.
4. Jakmile jsou mušle připraveny, necháme je mírně vychladnout a podáváme. K mušlím se skvěle hodí pečivo.
Autor: Jad
Mušle v česnekovém másle. Mušle v česnekovém másle je jednoduchý pokrm, který může nahradit oběd, večeři nebo lehký předkrm. Mušle na másle s česnekem
Nejlepší recept
312
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ