Grilované kalamary na grilu
Mušle v česnekovém másle
Úžasný salát ze slávek a brambor
Krevety v těstíčku s chilli a koriandrem
Krevety se zeleninou
Bouillabaisse v marockém stylu
Mušle v česnekovém másle
Úžasný salát ze slávek a brambor
Krevety v těstíčku s chilli a koriandrem
Krevety se zeleninou
Bouillabaisse v marockém stylu
Grilované kalamary na grilu
Kalamary jsou velmi chutnou potravinou bohatou na bílkoviny. Jsou výborné smažené, vařené i grilované. Dnes pro vás máme recept na grilované kalamary.
Ingredience na grilované kalamary:
- 1 kg kalamarů
- 1/2 citronu
- 2 stroužky česneku
- 10 snítek tymiánu
- 5 lžic olivového oleje
- sůl a pepř
Příprava kalamarů grilovaných na grilu:
1. Kalamary umyjte a osušte papírovou útěrkou.
2. Oloupejte česnek a rozdrťte ho plochou stranou nože. Připravte marinádu smícháním česneku, tymiánových lístků, olivového oleje, soli a pepře.
3. Dejte kalamary do marinády a nechte je odležet minimálně 30 minut.
4. Poté jej dejte grilovat na předehřátý gril na 2 minuty z každé strany.
5. Před podáváním je polijte zbytkem marinády nebo jen citronovou šťávou.
Autor: Jad
Grilované kalamary na grilu. Kalamary jsou velmi chutnou potravinou bohatou na bílkoviny. Jsou výborné smažené, vařené i grilované. Dnes pro vás máme recept na grilované kalamary.
Nejlepší recept
341
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ