Tatrankové řezy

30.08 2015|Dezerty
Tatrankové řezy

Tatrankové řezy jsou chutný dezert pro všechny, kdo mají rádi čokoládu a oříšky. Jednoduchý dezert na plech podáváme se šlehačkou.

Ingredience na tatrankové řezy:

  • 350 g polohrubé mouky
  • 2 tatranky
  • 1 prášek do pečiva
  • 4 vejce
  • 200 g krupicového cukru
  • 1 hera
  • 300 ml mléka
Na ozdobu:
  • čokoládová poleva
  • oříšky

Příprava tatrankových řezů:


1. Heru s cukrem a žloutky vyšleháme do pěny. Střídavě přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva a nastrouhanými tatrankami. Nakonec vmícháme mléko a tuhý sníh z bílků.

2. Pečeme na plechu vyloženém papírem na pečení v troubě vyhřáté na 200°C asi 15 minut. Po vychladnutí můžeme ozdobit polevou a nasekanými oříšky nebo jen pocukrujeme.

Autor: Šarka

Tatrankové řezy si zamilují všichni milovníci tatranek, čokolády a oříšků. Čokoládový dezert se skvěle hodí ke kávě. Tatrankové řezy
Nejlepší recept

 324 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ