Hrníčková bublanina
Jogurtový ovocný koláč
Bábovka s pudinkem
Křehká ananasová bábovka
Jogurtová bublanina
Americké koblihy donuts
Pudinkové šátečky z listového těsta s pudinkem a ananasem
Jogurtová buchta na plech
Vinné cukroví
Jogurtový ovocný koláč
Bábovka s pudinkem
Křehká ananasová bábovka
Jogurtová bublanina
Americké koblihy donuts
Pudinkové šátečky z listového těsta s pudinkem a ananasem
Jogurtová buchta na plech
Vinné cukroví
Hrníčková bublanina

Neexistuje jednodušší dezert, než je hrníčková bublanina. Do bublaniny si můžete dát ovoce dle chuti nebo podle toho, co sezóna nabízí.
Ingredience na hrníčkovou bublaninu:
- 3 vejce
- 1 hrnek cukru
- 1 vanilkový cukr
- 1 hrnek polohrubé mouky
- 1 hrnek hladké mouky
- 1/2 hrnku mléka
- 1/2 hrnku oleje
- 1/2 prášku do pečiva
- špetka soli
- libovolné ovoce
Příprava hrníčkové bublaniny:
1. V jedné misce smícháme oba druhy mouky se solí a práškem do pečiva. V jiné misce ušleháme dohromady vejce, cukr, mléko a olej. Šleháme asi 5 minut.
2. Pak do ušlehané hmoty po částech vmícháme mouku, můžeme krátce zašlehat. Těsto vylijeme do pekáče vyloženého papírem na pečení a hustě posypeme ovocem, které jsme napřed lehce poprášili moukou.
3. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při 180°C asi 40 minut.
Autor: Jarka
Hrníčková bublanina není jen sezonní dezert. Do hrníčkové bublaniny si můžete dát třešně, višně, angrešty, ale i exotické ovoce. Hrníčková bublanina recept
Nejlepší recept
345
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ