Čokoládový cheesecake a la Kinder Pingui

30.03 2017|Dezerty
Čokoládový cheesecake a la Kinder Pingui

Čokoládový cheesecake a la Kinder Pingui je nepečený koláč se šlehačkou a čokoládou, který je jednoduchý na přípravu a chuťově naprosto vynikající, zkrátka jako Kinder Pingui.

Ingredience na čokoládový cheesecake:

  • 300 gramů čokoládových sušenek
  • 60 g másla
  • 250 ml šlehačky
  • nutella
  • 150 g hořké čokolády
  • 1/2 lžičky oleje

Příprava čokoládového cheesecaku:


1. Sušenky rozdrobíme a smícháme s máslem tak, aby nám vzniklo konzistentní těsto.

2. Sušenkovým těstem zaplňte dortovou formu o poloměru zhruba 20 cm.

3. Ušlehejte šlehačku a nechte ji na 10 minut v ledničce. Do půlky šlehačky dejte nutellu a půlku nechte bílou.

4. Šlehačky naneste na korpus. Dejte do ledničky.

5. Čokoládu rozpusťte s trochou oleje. Polevou potřete cheesecake těsně před podváním. Uchovávejte v lednici.

Autor: Iva

Čokoládový cheesecake a la Kinder Pingui je naprosto vynikající dezert. Čokoládový cheesecake si zamilují milovníci čokolády i ti ostatní. Příprava cheesecaku
Nejlepší recept

 302 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ