Spaghetti al pomodoro - špagety s rajčaty
Linguine s mořskými plody a šampaňským
Špagety s tuňákem - Spaghetti al tonno
Těstovinový salát s lilkem a sušenými rajčaty
Špagety se salsou z pečené papriky
Lasagne s lososem
Linguine s mořskými plody a šampaňským
Špagety s tuňákem - Spaghetti al tonno
Těstovinový salát s lilkem a sušenými rajčaty
Špagety se salsou z pečené papriky
Lasagne s lososem
Spaghetti al pomodoro - špagety s rajčaty

Spaghetti al pomodoro neboli špagety s rajčaty a bazalkou jsou italskou klasikou, která položila základ celé italské kuchyni. Jednodušší recept na těstoviny snad už neexistuje.
Spaghetti al pomodoro pro 4 osoby
Doba přípravy: 20 minutIngredience na spaghetti al pomodori:
- 400 gramů špaget
- 6 větších zralých rajčat
- 1 velká cibule
- olivový olej
- sůl
- pepř
- bazalka
Příprava spaghetti al pomodoro:
V hrnci uvaříme vodu. Jakmile začne vřít, osolíme. Vložíme špagety a vaříme podle doby uvedené na obalu. Mezitím si nakrájíme cibuli na jemno a osmažíme ji do zlata na olivovém oleji. Pak přidáme nakrájena rajčata. Omáčku necháme na pánvi zhruba 10 minut. Rajčata by se měla rozvařit, ale zároveň by tam měly zůstat kousky. Osolíme a opepříme. Na závěr přidáme trochu čerstvé bazalky. Poté do pánve s omáčkou přidáme špagety. Dobře promícháme a můžeme podávat. Nezapomeňte spaghetti al pomodoro posypat parmezánem. Dobrou chuť!Autor: Jada
Spaghetti al pomodoro neboli špagety s rajčaty a bazalkou jsou italskou klasikou, která položila základ celé italské kuchyni. Spaghetti al pomodoro - špagety s rajčaty
Nejlepší recept
314
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ