Celozrnný pšeničný chleba
Domácí celozrnný chleba
Italský bílý chléb
Kuskus s cizrnou
Šafránové brambory
Toustový chléb v domácí pekárně
Domácí cibulový chléb se slaninou
Čerstvý grahamový chléb
Česnekovo-bazalková bageta
Domácí celozrnný chleba
Italský bílý chléb
Kuskus s cizrnou
Šafránové brambory
Toustový chléb v domácí pekárně
Domácí cibulový chléb se slaninou
Čerstvý grahamový chléb
Česnekovo-bazalková bageta
Celozrnný pšeničný chleba

Není nad čerstvě upečený a křupavý domácí chleba, právě vytažený z trouby. Takový je možný jíst i suchý. Vyzkoušejte celozrnný pšeničný chleba z následujícího receptu. Zaručeně si pochutnáte.
Ingredience na celozrnný pšeničný chleba:
- 400 ml vody
- 1 tableta celaskonu 200 mg
- 600g pšeničné celozrnné mouky
- 1 lžička cukru
- 2 lžičky soli
- 1 lžička sušeného droždí
- 1/2 lžičky anýzu
- 1 lžička drceného kmínu
- semínka podle chuti
Příprava celozrnného pšeničného chleba:
1. Pokud budete chleba péct v pekárně, všechny suroviny vložíte do pekárny, kromě semínek, ty až po zvukovém signálu. Zvolte program - celozrnný - malý - kůrka střední.
2. Pokud budete chleba péct bez pekárny, všechny suroviny smíchejte a uhněťte z nich těsto. To nechte vykynout na teplém místě asi hodinu a poté pečte v troubě při teplotě 200 - 250 °C.
Autor: Mak
Celozrnný pšeničný chleba . Není nad čerstvě upečený a křupavý domácí chleba, právě vytažený z trouby. Vyzkoušejte celozrnný pšeničný chleba
Nejlepší recept
306
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ