Čerstvý grahamový chléb
Domácí cibulový chléb se slaninou
Toustový chléb v domácí pekárně
Celozrnný pšeničný chleba
Domácí celozrnný chleba
Česnekovo-bazalková bageta
Jak se dělají americké brambory
Brambory na kyselo
Bramborová kaše se sýrem a kukuřicí
Domácí cibulový chléb se slaninou
Toustový chléb v domácí pekárně
Celozrnný pšeničný chleba
Domácí celozrnný chleba
Česnekovo-bazalková bageta
Jak se dělají americké brambory
Brambory na kyselo
Bramborová kaše se sýrem a kukuřicí
Čerstvý grahamový chléb
Čerstvý grahamový chléb je nejeny výborný, ale i zdravý. Je ideální k snídani, svačině i jako příloha k masu či salátům.
Ingredience na grahamový chléb:
- 350 ml vody
- 3 lžíce oleje
- 2 lžičky soli
- 300 g hladké mouky
- 100 g žitné celozrnné mouky
- 100 g grahamové mouky
- 1 lžička kmínu
- 1 lžíce sušeného mléka
- 1 lžička sušených kvasnic
Příprava grahamového chleba:
1. Suroviny vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program Klasik - kůrka světlá - malý.
Autor: Mirka
Čerstvý grahamový chléb. Čerstvý grahamový chléb je nejeny výborný, ale i zdravý. Je ideální k snídani, svačině i jako příloha k masu či salátům.
Nejlepší recept
331
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ