Čerstvý grahamový chléb

09.08 2015|Přílohy

Čerstvý grahamový chléb je nejeny výborný, ale i zdravý. Je ideální k snídani, svačině i jako příloha k masu či salátům.

Ingredience na grahamový chléb:

  • 350 ml vody
  • 3 lžíce oleje
  • 2 lžičky soli
  • 300 g hladké mouky
  • 100 g žitné celozrnné mouky
  • 100 g grahamové mouky
  • 1 lžička kmínu
  • 1 lžíce sušeného mléka
  • 1 lžička sušených kvasnic

Příprava grahamového chleba:


1. Suroviny vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program Klasik - kůrka světlá - malý.

Autor: Mirka

Čerstvý grahamový chléb. Čerstvý grahamový chléb je nejeny výborný, ale i zdravý. Je ideální k snídani, svačině i jako příloha k masu či salátům.
Nejlepší recept

 331 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ