Brambory na kyselo
Jak se dělají americké brambory
Česnekovo-bazalková bageta
Čerstvý grahamový chléb
Domácí cibulový chléb se slaninou
Bramborová kaše se sýrem a kukuřicí
Super příloha: Voňavé brambory na řecký způsob
Dýňové pyré
Brambory Hasselback
Jak se dělají americké brambory
Česnekovo-bazalková bageta
Čerstvý grahamový chléb
Domácí cibulový chléb se slaninou
Bramborová kaše se sýrem a kukuřicí
Super příloha: Voňavé brambory na řecký způsob
Dýňové pyré
Brambory Hasselback
Brambory na kyselo
Brambory na kyselo jsou jednoduchou a velmi chutnou přílohou, kterou můžete použít k pečenému vepřovému nebo hovězímu masu.
Ingredience na brambory na kyselo:
- 1 kg brambor
- 250 ml zeleninového vývaru
- čerstvě mletý pepř
- 2 lžičky soli
- 1 lžička cukru
- 3 lžíce octa
- 3 lžíce oleje
- 2-3 cibule
- 4-5 naložených okurek
- trochu petrželové natě
Příprava brambor na kyselo:
1. Brambory uvaříme ve slupce.
2. Mezitím do horkého vývaru zamícháme pepř, cukr, sůl a olej.
3. Okurky, oloupanou cibuli a petrželovou nať nakrájíme nadrobno.
4. Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Přisypeme cibuli s okurky a petrželí a po částech přiléváme horký vývar. Opatrně zamícháme a chvíli počkáme, až se vývar vsákne.
Autor: Hanka
Brambory na kyselo jsou velmi jednoduché na přípravu a zachutnají celé rodině. Kyselé brambory servírujeme k masu. Brambory na kyselo se
Nejlepší recept
344
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ