Losos marinovaný v sójové omáčce
Středomořský salát Nicoise
Losos se špenátem a strouhankou
Francouzský koláč s tuňákem
Chutný salát z krabích tyčinek a rýže
Mořský vlk na pomeranči se slaninou
Středomořský salát Nicoise
Losos se špenátem a strouhankou
Francouzský koláč s tuňákem
Chutný salát z krabích tyčinek a rýže
Mořský vlk na pomeranči se slaninou
Losos marinovaný v sójové omáčce
Losos je chuťově vynikající ryba, která se dá připravit na mnoho způsobů. Dnes se podíváme na jeho asijskou variaci. Připravíme si lososa marinovaného v sójové omáčce, který je výborný s bramborem, bramborovou kaší, rýží i čerstvým salátem.
Ingredience na lososa v sójové omáčce:
- 600-800 g lososa
- citronový šťáva
- sůl
- sušený česnek
- 80 ml sójové omáčky
- 70 g tmavého třtinového cukru
- 80 ml olivového oleje
- sezamová semínka
- jarní cibulka
Příprava lososa marinovaného v sójové omáčce:
1. Filety z lososa pokapeme citronem, osolíme a posypeme česnekem.
2. V misce smícháme sojovou omáčku, cukr, 80 ml vody a olivový olej. Lososa naložíme na 2 hodiny do marinády.
3. Po dvou hodinách rozpalte nepřilnavou pánev, dejte na ní trochu másla a opečte lososa z obou stran.
4. Marinovaného lososa podáváme přelitého sojovou marinádou a posypaného sezamovými semínky a zelenou cibulkou.
Autor: Liv
Losos marinovaný v sójové omáčce. Losos je chuťově vynikající ryba, která se dá připravit na mnoho způsobů. Dnes se podíváme na jeho asijskou variaci. Připravíme si lososa
Nejlepší recept
328
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ