Jahodová pěna
Clafoutis s banánem
Palačinkové kuličky s čokoládou potěší nejen děti
Flambované banány
Lahodná pěna z bílé čokolády
Čokoládový dort s mascarpone
Bezlepkový citronový koláč
Osvěžující citronový dort s limoncellem
Královský tvarohový koláč
Clafoutis s banánem
Palačinkové kuličky s čokoládou potěší nejen děti
Flambované banány
Lahodná pěna z bílé čokolády
Čokoládový dort s mascarpone
Bezlepkový citronový koláč
Osvěžující citronový dort s limoncellem
Královský tvarohový koláč
Jahodová pěna
Jemná a sladká jahodová pěna z mraženého či čerstvého ovoce je geniálním dezertem pro každou příležitost. Kombinace jahod a šlehačky nenechá nikoho chladným.
Ingredience na jahodovou pěnu:
- 50 ml smetany na šlehání
- 150 g jahod
- 80 g cukru
- 2 plátky želatiny
- 60 g bílé čokolády
- 1-2 větvičky máty
Příprava jahodové pěny:
1. Želatinu zalijte studenou vodu, aby změkla.
2. Čokoládu nastrouhejte na jemno.
3. Jahody rozmixujte v mixéru. Přidejte k nim želatinu a vše dobře rozmíchejte.
4. Šlehačku ušlehejte s cukrem a smíchejte s jahodovou omáčkou. Přidejte nastrouhanou čokoládu.
5. Jahodovou pěnu naplňte do sklenic a dejte na 2 hodiny do ledničky.
6. Před podáváním jahodovou pěnu ozdobte čokoládou, plátky jahod a lístky máty.
Autor: Liv
Jahodová pěna. Jemná a sladká jahodová pěna z mraženého či čerstvého ovoce je geniálním dezertem pro každou příležitost. Kombinace jahod a šlehačky nenechá nikoho chladným.
Nejlepší recept
317
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ