Šmakoun se žampiony a fazolky

27.07 2015|Bezmasá jídla

Pro ty, co nevědí, co je to šmakoun, zde máme malé vysvětlení. Šmakoun je plnohodnotná potravina s vysokým obsahem kvalitní živočišné bílkoviny, minimem tuků, cukrů, cholesterolu, lepku a s nízkou energií.

Je vhodný pro diabetiky i celiaky, seniory i děti, pro profesionální sportovce i všechny lidi, kteří chtějí něco udělat se svým jídelníčkem. Neváhejte a vyzkoušejte jej v kombinaci se žampiony a fazolky.

Ingredience na šmakoun se žampiony:

  • 200 g šmakouna
  • 300 g čerstvých žampionů
  • 1 sáček mražených zelených fazolových lusků (350 g)
  • 1 velká cibule
  • sůl
  • kmín
  • olivový olej

Příprava šmakounu se žampiony:


1. Fazolové lusky uvaříme v páře, stačí pět minut.

2. Na co nejmenším množství oleje zpěníme pokrájenou cibuli a přidáme na plátky pokrájené žampiony. Za stálého míchání smažíme, než houby pustí vodu. Osolíme, okmínujeme a dusíme do změknutí.

3. K měkkým žampionům přidáme na kostičky pokrájený šmakoun a za stálého míchání necháme prohřát. Uvařené fazolky lehce osolíme a servírujeme na talíř společně s žampionovou směsí.

Autor: Mia

Šmakoun se žampiony. Pro ty, co nevědí, co je to šmakoun, zde máme malé vysvětlení. Šmakoun je plnohodnotná potravina s vysokým obsahem kvalitní živočišné bílkoviny, minimem tuků, cukrů
Nejlepší recept

 335 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ