Čokoládové muffiny s podmáslím

17.02 2017|Dezerty
Čokoládové muffiny s podmáslím

Čokoládové muffiny jsou klasika. Dnes si ji však vylepšíme o podmáslí. S podmáslím a mléčnou čokoládou budou muffiny ještě nadýchanější a ještě chutnější než obvykle.

Ingredience na čokoládové muffiny s podmáslím:

  • 280 g polohrubé mouky
  • 1 lžíce kakaového prášku
  • 2 lžičky prášku do pečiva
  • 0,5 lžičky sody
  • 100 g moučkového cukru
  • 1 vejce
  • 300 ml podmáslí
  • 125 g změklého másla
  • 100 g mléčné čokolády

Příprava čokoládových muffinů s podmáslím:


1. V jedné misce smícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme kakao, sodu a na kousky posekanou čokoládu.

2. V druhé misce rozšleháme máslo s cukrem a vejcem, přidáme podmáslí, sypkou směs a rozšleháme dohladka.

3. Těsto dáváme do vymazaných a vysypaných muffinových důlků.

4. Pečeme asi 20 minut při 180°C.

Autor: Mak

Čokoládové muffiny s podmáslím jsou perfektní tečkou za každým jídlem. Čokoládové muffiny z mléčné čokolády a podmáslí jsou vláčné a nadýchané
Nejlepší recept

 302 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ