Bruschetta s jahodami a kozím sýrem

24.02 2017|Předkrmy
Bruschetta s jahodami a kozím sýrem

Kombinace kozí sýru, jahod a opečeného chleba je jednoduše kouzelná. Pokud hledáte předkrm, kterým ohromíte své přátelé, pak je bruschetta s jahodami a kozím sýrem to pravé.

Ingredience na bruschettu s jahodami a kozím sýrem:

  • 12 plátků italského chleba
  • 1/2 šálku balsamikového octu
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 400 g jahod
  • 2 lžíce tymiánu
  • 1 šálek kozího sýru
  • sůl a pepř

Příprava bruschetty s jahodami a kozím sýrem:


1. Balsamikový ocet ohřejte na středním plameni. Vařte, dokud se objem nesníží na polovinu. Zhruba po 8 až 10 minutách odstraňte z plamene a nechte vychladnout.

2. Připravte si gril. Ogrilujte plátky chleba potřené olivovým olejem 3 minuty z každé strany.

3. Smíchejte jahody a tymián.

4. Na opečený chleba rozložte kousky kozího sýra. Osolte a opepřete. Přidejte jahody a vše zalijte svařeným octem.

Autor: Jada

Bruschetta s jahodami a kozím sýrem. Kombinace kozí sýru, jahod a opečeného chleba je jednoduše kouzelná. Pokud hledáte předkrm, kterým ohromíte své přátelé, pak je bruschetta s jahodami a kozím sýrem to pravé.
Nejlepší recept

 343 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ