Dip z manga
Tkemali - tradiční gruzínská omáčka ze švestek k masu i zelenině
Mrkvová pomazánka s kari
Makrelová pomazánka
Recept na domácí bylinkové máslo
Krabí pomazánka s řeřichou
Tkemali - tradiční gruzínská omáčka ze švestek k masu i zelenině
Mrkvová pomazánka s kari
Makrelová pomazánka
Recept na domácí bylinkové máslo
Krabí pomazánka s řeřichou
Dip z manga
Dip z manga je výborný k masovým i bezmasým jídlům. Salsa z exotického ovoce dodá vašemu jídlu tu pravou šmrncovní chuť.
Ingredience na dip z manga:
- 2 naložené chilli
- 2 zralá manga
- 1/2 bílé cibule
- malý svazek čerstvého koriandru
- strouhaná kůra a šťáva z 1 limetky
Příprava dipu z manga:
Mango nakrájejte na kostičky. Cibuli, koriandr a chili nasekejte na drobno a smíchejte s mangem. Nakonec přimíchejte kůru z limetky a přidejte také šťávu. Vše dobře promíchejte. V případě potřeby dosolte a dopepřete. Nechte uležet v ledničce aspoň hodinu. Salsa vydrží v chladu 2-3 dny. Je výborná k masovým i bezmasým jídlům.Autor: Jad
Dip z manga. Dip z manga je výborný k masovým i bezmasým jídlům. Salsa z exotického ovoce dodá vašemu jídlu tu pravou šmrncovní chuť.
Nejlepší recept
303
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ